Skip to main content

PROGRAMM

10.00-11.30 Koolituse I osa teemadToiduhügieen ettevõtte köögis-puhkeruumis

  • Millised haigustekitajad võivad köögis-puhkeruumis levida?
  • Kuidas satuvad haigustekitajad kööki-puhkeruumi?
  • Kuidas hinnata hügieeni taset?
  • Milliseid tegevusi tuleks teha, et tõkestada haigustekitajate levikut?

Koolitaja on Kristi Jõeorg, Protect Estonia OÜ innovatsiooni ja arendusjuht, raamatu „Töötervishoid ja tööohutus“ 2019 autor.

11.30-11.45 paus

11.45-12.30 Koolituse II osa – praktiline harjutus töökoha köögi-puhkeruumi hügieeni kava jaoks (koostame hügieeni kava, mida saab töökohal koheselt rakendada)

Hügieeni kava koostamise juhendaja on Kristi Jõeorg

12.30-13.00 lõuna

13.00 – 14.30 Koolituse III osa teemadTööpindade hügieen ja keemilised ohud

  • Millised haigustekitajad võivad levida tööpindadel, klaviatuuridel, ühiskasutatavatel laudadel, prügikastis?
  • Milliseid terviseriske tekitavad levivad haigustekitajad?
  • Millised keemilised ohud võivad töötajaid köögis-puhkeruumis töötajaid ohustada?
  • Millised keemilised ohud võivad veel töökohal esineda ja töötajatele terviseprobleeme tekitada?
  • Milliseid riske võivad tekitada lemmikloomad töökohal?
  • Kuidas ennetada ülaltoodud riske?

Koolitaja on Kristi Jõeorg, Protect Estonia OÜ innovatsiooni ja arendusjuht, raamatu „Töötervishoid ja tööohutus“ 2019 autor.

14.30-14.45 Energia paus

14.45-16.00 Koolituse IV osa teemad – Töökohaga seotud tööhügieeni riskid

  • Millised on töökohaga seotud riskid, mis võivad töötaja tervist mõjutada? Kuidas antud riske maandada?
  • Millised on pesemis- ja riietusruumidega seotud riskid, mis võivad mõjutada töötaja tervist? Kuidas antud riske maandada?

Koolitaja on Kristi Jõeorg, Protect Estonia OÜ innovatsiooni ja arendusjuht, raamatu „Töötervishoid ja tööohutus“ 2019 autor.

16.00 Koolituspäeva lõpp

Soovin antud koolitusel osaleda

Registreeru